Ons menu geniet je met het deelgerechten principe, waarbij je in gezelschap samen van de verschillende smaken kan genieten

 

 

MENUKAART vanaf 16u30

 

cecina 15,5

kort gedroogde, mild gezouten runderham

           

serrano paleta  15,0

spaanse gedroogde varkensham     

           

2 kaasjes - roggebrood - pekelgroentjes  18,0

selectie mooie gerijpte kazen

           

pekelgroentjes  13,0

selectie van onze huisbereide pekelgroentjes       

           

zalm - pekelgroente  15,5

gerookte zalmmoot uit Urk

           

pimientos de padrón  9,5

spaanse paprikaatjes - zeezout vlokken     

           

courgette - chutney - geitenkaas - noten  16,0

slaatje met gemarineerde courgette en tomaat

 

dadels - marsala - gerookte kaas  11,5

dadels in Siciliaanse versterkte wijn, gegratineerd           

           

paddenstoel - shimeji - rodewijnsaus - pancetta 14,5

gebakken paddestoelen en Italiaanse spek

kan ook zonder de pancetta

           

messen - zeekraal - gekonfijte look  17,0

gebakken messchede (Solen marginatus)

           

aubergine - humus - zadenkrokantje  13,5

smeuïge aubergine met fava

           

pompoen - aardappel - feta  12,5

gegratineerd met feta

           

kintoa procureur - rodekool - paprika  23,0

baskische varkenslapjes met gegrilde paprika

 

er is steeds een klein aanbod verse huisgemaakte desserts