Ons menu geniet je met het deelgerechten principe, waarbij je in gezelschap samen van de verschillende smaken kan genieten
MENUKAART vanaf 16u30
cecina 15,5
kort gedroogde, mild gezouten runderham
serrano paleta 15,0
spaanse gedroogde varkensham
2 kaasjes - roggebrood - pekelgroentjes 18,0
selectie mooie gerijpte kazen
pekelgroentjes 13,0
selectie van onze huisbereide pekelgroentjes
zalm - pekelgroente 15,5
gerookte zalmmoot uit Urk
pimientos de padrón 9,5
spaanse paprikaatjes - zeezout vlokken
courgette - chutney - geitenkaas - noten 16,0
slaatje met gemarineerde courgette en tomaat
dadels - marsala - gerookte kaas 11,5
dadels in Siciliaanse versterkte wijn, gegratineerd
paddenstoel - shimeji - rodewijnsaus - pancetta 14,5
gebakken paddestoelen en Italiaanse spek
kan ook zonder de pancetta
messen - zeekraal - gekonfijte look 17,0
gebakken messchede (Solen marginatus)
aubergine - humus - zadenkrokantje 13,5
smeuïge aubergine met fava
pompoen - aardappel - feta 12,5
gegratineerd met feta
kintoa procureur - rodekool - paprika 23,0
baskische varkenslapjes met gegrilde paprika
er is steeds een klein aanbod verse huisgemaakte desserts